Top

Online kurzy / webináre / videoškolenia

Názov

12xGDPR

Dátum:
Metóda: Vytrvalec
Téma: GDPR, Odborné vzdelávanie
Lektori: Mgr. Michal Ridzoň, JUDr. Marcela Macová, PhD., JUDr. Ľubica Zemaníková

Prehľadne - Podrobne - Profesionálne

GDPR (General Data Protection Regulation)

Kurz môžete absolvovať po celý rok od jeho zakúpenia.

Digitálna doba priniesla osobitý a veľmi cenený status osobným údajom. Dnes sa osobné údaje stali doslova obchodným artiklom.

Až osem z desiatich firiem priznalo, že sa stalo obeťou hackerského útoku za posledných 24 mesiacov. (štúdia KPMG Cyber Consumer Loss Barometer)

Veľa spoločností a organizácií sa mylne domnieva, že aj keď nemajú žiadnych zamestnancov alebo len  jedného zamestnanca alebo pár zamestnancov, tak sa ich GDPR netýka.

Povinnosť ochrany osobných a citlivých údajov platí pre všetkých, kto osobné údaje  spracováva a ich zneužitím alebo stratou by mohlo dôjsť k poškodeniu osôb a nezáleží na tom, či alebo koľko zamestnancov máte.

Stačí, ak zdieľate alebo posielate údaje svojich klientov, alebo osobné údaje získavate pri komunikácii s obchodnými partnermi.

Na základe Memoranda o spolupráci s Úradom na ochranu osobných údajov SR sme pripravili pre všetkých  „sériu videoškolení“ a  následných „online webinárov“.

Pre prístup k bezplatným video ukážkam kliknite tu.

Po zakúpení sa prihláste a vzhliadnite videoškolenia tu

Seriál VIDEOŠKOLENIA 12 x GDPR – Prehľadne – Podrobne – Profesionálne

v tomto seriáli 12 epizód sú podrobne, prakticky a hlavne profesionálne vysvetlené najdôležitejšie ustanovenia  Nariadenia o GDPR a zákona č. 18/2018  Z.z. o ochrane osobných údajov

 

Cena online kurzu s DPH
150,00
bez DPH 125
Počet volných miest
100
1. Sem zadajte e-mail účastníka, ktorého prihlasujete na kurz.
+ Pridať ďalšiu osobu
Ak chcete prihlásiť viac osôb, vyplňte emaily všetkých účastníkov. Každý získa individuálny prístup.
Zadajte počet lístkov (musí byť rovnaký ako počet e-mailov, ktoré prihlasujete):

Na uvedenú emailovú adresu účastníka budú zaslané prístupy do online systému, k poznámkovému zošitu, k učebným materiálom, prípadne k videoškoleniam a pred kurzom zaslaná pripomienka o termíne kurzu. Ak zadáte aj telefónne číslo, na toto číslo bude zaslaná sms pripomienka o termíne kurzu.
2. Fakturácia
Cena zahŕňa:
Náklady spojené s realizáciou kurzu (online alebo videoškolenie), prípravu elektronických učebných materiálov a technickú podporu pri školení.
Máte záujem o prihlásenia viac miest, než je dostupných? Alebo sa chcete niečo spýtatť? Kontaktujte nás na vzdelavanie@cepartners.sk.

Cieľová skupina: všetky osoby, ktoré spracúvajú osobné údaje, to znamená aj advokáti, exekútori, notári, účtovníci, lekári, lekárnici, malé firmy, živnostníci, neziskové organizácie, občianske združenia, prevádzkovatelia e-shopov, marketéry atď. Takže aj malé firmy a živnostníci.

Dátum konania kurzu slúži iba na fakturačné účely. Kurz môžete absolvovať po celý rok od jeho zakúpenia.

SERIÁL BOL VYTVORENÝ NA ZÁKLADE MEMORANDA O SPOLUPRÁCI S ÚRADOM NA OCHRANU OSOBNÝCH ÚDAJOV A OBSAH EPIZÓD AKO JEDINÝ NA SLOVENSKU BOL ODSÚHLASENÝ ÚRADOM NA OCHRANU OSOBNÝCH ÚDAJOV SR.

Krátka video ukážka prvej epizódy.
Mgr. Michal Ridzoň Lektor

Partner advokátskej kancelárie KRION Partners, s.r.o., advokát a expert v oblasti obchodného práva, pracovného práva, GDPR a ochrany osobných údajov.

JUDr. Marcela Macová, PhD. Lektor

Špecialistka v oblasti GDPR a ochrany osobných údajov.

JUDr. Ľubica Zemaníková Lektor

Právnička a špecialistka na oblasť ochrany osobných údajov, dlhoročná lektorka a konzultantka.